| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Spilleautomaten Dazzle Me

En lys og strålende videospilleautomat til alle dem der elsker en moderne klassiker. Dyrebare ædelstene og juveler skinner om kap i dette blændende eventyr, fyldt med medgang og store gevinster.

Dazzle me

En lys og strålende videospilleautomat til alle dem der elsker en moderne klassiker. Dyrebare ædelstene og juveler skinner om kap i dette blændende eventyr, fyldt med medgang og store gevinster.

Beskrivelse

Juvelernes fascinerende skønhed er spillet skønhed!

Et spil i højt tempo, med løftet om store gevinster. Dazzle Me er et spil fyldt med sjov, spændende overraskelser, flotte gevinster og ikke mindst en yderst tilfredsstillende spilleoplevelse.

Blændende skønhed sat i strålende lys, gemmer på score bonusser, der vil hjælpe dig med at vinde jackpotten.

Dazzle Me – selve spillet

Spilleautomaten Dazzle Me er et spil fyldt med bonusfunktioner, der selvfølgelig vil blænde dig og bringe dig ind i en eventyrlig glitrende verden. Det er måske det mest glitrende spil du nogensinde kommer til at spille!

Spillet er bygget op omkring ædelstene, lidt ligesom spilleautomaten Starburst, klokker og 7’ere. Selvfølgelig er der også masser af gratis spins, der hele tiden sørger for at gevinsterne ruller ind.

En ting vil helt sikkert få dit blod i kog og det er Dazzling Wild-hjulet. Det dukker op helt ud af det blå, men heldigvis for dig dukker det op overalt på hjulet og på alle hjulene.

Du vil få masser af ekstra bonus spins når ”free spins” symbolet dukker op. Får du 3 eller flere ”free spin” symboler på skærmen, vanker der gratis spins. Det er lige så godt som at få rede penge i hånden, for alle de gevinster du får under et gratis spin kan du tage med dig til udbetalingen.

Spillet er lidt anderledes end hvad du måske er vant til. Hjulene er ikke symmetriske som det kendes på de fleste andre spilleautomater. De 2 første hjul har 3 rækker, hjul 3 og 4 har fire rækker af symboler og endelig har det femte hul 5 symboler. Det giver nogle helt unikke muligheder for at få gevinst.

Spillet er helt genialt at spille når du er på farten og egner sig især til spil på mobil da symbolikken er klar og let genkendelig.

Har du lyst? Så tag et dyk ned i skattekisten og svøm rundt blandt ædelstene og juveler!

Dazzle Me – spillet i detaljer

Der er ingen tvivl om at med en maksimumsgevinst på 152,800 mønter, så er Dazzle Me helt klart en af sværdvægterne hvad angår mulighederne for udbetaling.
Hjul/valser5
Rækker2X3, 2X4 og 5
Gevinstlinjer76
Min/Max indsats20 / 200 mønter
Største gevinst152,800 mønter
Udbetalingsrate96.90 %

Sådan vinder du på Dazzle Me

Der er hele 76 forskellige gevinstlinjer på Dazzle Me, alle regnet fra venstre mod højre hjul/valse.Sådan spiller du på Dazzle Me

  • Vælg hvilket niveau du vil satse på. Vælg mellem 1 og 10.
  • Vælg hvor store mønter du vil satse i hver omgang – en værdi mellem 0,01 og 1.
  • Tryk på den grønne knap og lad det glitre og glinse – forbered dig på at blive blændet!

Vil du bare sidde og slappe af medens pointene triller ind på din VIP-konto, kan du altid sætte spilleautomaten på automatisk spind, 10, 25, 50, 100, 250 eller 500 gang i træk. Du kan altid stoppe automatikken, hvis du selv vil tage over.

Dazzling Wild HjulSom næsten alle andre NetEnt spilleautomater, så har Dazzle Me også noget, der gør den til noget helt særligt. Vi har allerede talt om måden hjulene er arrangeret på. Noget andet er det NetEnt kalder for ”Dazzling Wild” funktionen. Denne funktion forandrer alle symbolerne på et hjul til det samme symbol og dermed får du større mulighed for at få de gevinstgivende kombinationer over de mange gevinstlinjer.

Så er der også gratis penge at hente, med ”free spins” symbolet, der lader dig snurre hjulene uden at skulle satse, men stadigvæk lader dig slippe afsted med masser af gratis penge.

Den sidste specialfunktion er når hjulene låser sammen i et symbol. Under et spind sker det at symbolerne begynder at blive de samme fra venstre mod højre. Den ene række kopierer så at sige den anden. Så begynder gevinsterne for alvor at trille ned i skattekisten.

Nyd spillet, men med måde… Det er enormt vigtigt at sætte rammer for dit spil. Gør dig en ide om hvor meget du vil spille for, hvor lang tid du vil spille og i sidste ende hvor meget du er parat til at tabe. Gør det før du begynder at spille!

Hvis du føler du har et problem med for meget spil, kan du til enhver tid udelukke dig selv for en periode.

Vær desuden opmærksom på at vi minder dig om at tiden går. Når der er gået en time skal du aktivt bekræfte at du vil fortsætte spillet.

Vi giver desværre ingen kredit, så du kan kun spille for dine egne penge. Gør det til fast politik kun at spille for dine gevinster.

Stenenes skønhed

Er du ligesom os fascineret af skønheden ved ædelstene og diamanter, så kan du med fordel besøge Geologisk Museum, hvor du kan lære meget mere om alle de smukke sten, deres opståen og betydning.

God fornøjelse!

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET