Spilleautomaten Fruit Shop

I Fruit Shop er wild-symbolerne dobbelt så meget værd, for de fordobler din gevinst hver gang!

Fruit Shop

I Fruit Shop er wild-symbolerne dobbelt så meget værd, for de fordobler din gevinst hver gang!

Beskrivelse

Fruit Shop er en god gammeldags frugt-spilleautomat, på den bedst mulige måde…

Hver gang en wild dukker op på hjulene fordobles din udbetaling og er du midt i et gratis spin, så firdobles din gevinst!

Frugt butikker er en forsvindende race, så hold godt fast i den her. Du har den store chance for at vinde meget mere og andet end frugter…

Fruit Shop er en tur tilbage i tiden til den gang hvor verden stadig var uskyldig og spillemaskiner var noget man fandt henne om hjørnet, på den lokale grillbar eller i Tivoli.

Fruit Shop - om selve spillet

Overalt i verden og igennem tiderne har frugt haft en plads på valserne i spillemaskinen. Fra Macao i øst, over Monte Carlo til Las Vegas i vest. Det er et besynderligt ægteskab mellem frugter og snurrende hjul og der er ingen der er helt sikre på hvor det opstod. Nogen har foreslået at engang var gevinsten tyggegummi og frugten var så den smag man vandt, men den historie synes der ikke at være hold i.

Det bedste ved Fruit Shop er at den har en indbygget funktion der giver gratis bonus uden indbetaling. Det sker hver gang der er gevinst på frugter og er en del af spillet i almindelighed. Det giver spillet fart over feltet og holder pulsen op og får spilleren til at sidde på kanten af stolen.

Hvis du lægger gratis spin funktionen sammen med wild funktionen, så har du her en rigtigt solid spilleautomat. Under en gratis spin runde får du dine gevinster fordoblet og når wild funktionen dukker op, så firdobles din gevinst. Får du et gratis spin under et gratis spin, lægges det til din pulje og festen fortsætter.

Fruit Shop er god gammeldags underholdning af den bedste skuffe. Det eneste du behøver at gøre er at trykke på knappen…

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer15
Min/Max indsats0.15 / 150 mønter
Største gevinst80,000 mønter
Udbetalingsrate93 %
Gevinstrate27.2 %

Fruit Shop – Statistisk set

Man kunne godt have mistænkt en så simpel spilleautomat, med kun 15 gevinstlinjer, for at være en smule kedelig. Prøv den og du vil hurtigt finde ud af, at det er den overhovedet ikke.

Spillet bidrager selvfølgelig også til VIP-point i vores VIP loyalitetsprogram. Vil du vide mere om vores VIP program og hvordan du samler point, bør du besøge vore VIP lounge

Sådan vinder du på Fruit Shop

Der er 15 gevinstlinjer at få penge hjem på. For at vinde skal du have tre ens symboler i en af kombinationerne nedenfor.

Du kan selvfølgelig også vinde hvis du har to ens og en wild, eller to wilds hvis du altså er super heldig. Fruit Shop er alt i alt et smadder simpelt spil med masser af sjov, så det er bare med at kaste sig ud i det.Sådan spiller du Fruit Shop

Vælg en værdi på dine mønter. Du skal vælge en værdi fra 0,01 til 1.

Vælg et indsatsniveau/level at spille på.

Tryk på den grønne knap – held og lykke!

Husk at holde øjnene på skærmen så du ikke går glip af spændingen.

Tryk igen eller sæt Fruit Shop til at spinne på auto-spin funktionen – så bliver du ikke så øm i fingeren.

Du bliver helt ”wild” med gratis spin!

Som i så mange andre spil er wild-symbolet i Fruit Shop ligesom en joker og kan erstatte alle de andre symboler i en given kombination. Forskellen ved Fruit Shop er at når wild-symbolet indgår i en gevinstlinje, så fordobles gevinsten. Hvad mere er, i hvert enkelt gratis spin giver gevinst dig yderligere gratis spin. Så ruller frugterne da ud af butikken!Det er sjovt at spille, men alting har en ende…

Det er selvfølgelig op til dig, men vi råder dig til at du laver en plan for dit spil. Planlæg nøje hvor meget du vil spille og hvor meget du er klar til at miste.

Hvis du synes du har spillet lidt for meget på det seneste, så giv dig selv en pause og udeluk dig fra alt spil i en uges tid.

Og bare lige så vi har alt på det rene: Der er absolut nul kredit! Du kan kun spille for de penge du sætter ind på kontoen.

Efter en times tid popper der en besked op og beder dig om at bekræfte før du kan spille videre. Tag en pause. Gå udenfor og få lidt frisk luft.

Frugt på hjernen…

Når du nu har siddet der i en rum tid og stirret på snurrende frugter, er det nok en god ide at komme lidt ud. Hvorfor ikke tage et smut i Botanisk Have og se på alle de mærkelige frugter og frugttræer de har der? Så kan du sidde derinde i det store drivhus og nyde varmen mens du spiller lidt mere på din mobil!

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET