| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Spilleautomaten Neon Staxx

I firserne fik vi alt i neon: shorts, trøjer og hårbånd. Nu er det Neon Staxx, der leverer så det skriger – store udbetalinger og masser af bonusser!

Neon Staxx

I firserne fik vi alt i neon: shorts, trøjer og hårbånd. Nu er det Neon Staxx, der leverer så det skriger – store udbetalinger og masser af bonusser!

Beskrivelse

Er du til retro, så er Neon Staxx lige noget for dig. Og er du til spilleautomater med læssevis af ekstrafunktioner, så vil du elske den endnu mere.

Neon Staxx bringer dig tilbage til 80’erne, med sjov grafik, hipt lydspor og fantastiske gevinster!

På Neon Staxx får du gratis spins, wild-funktion og stacked-wilds, så der er masser at komme efter!

Det kan godt være at retro-stilen er et modefænomen, men et er helt sikkert: Neon Staxx er her for at blive! Så du kan lige så godt lære dig, hvordan du spiller på online casino spilleautomater.

Neon Staxx – selve spillet

Du ved allerede nu at Neon Staxx har et funky firser tema, men den har faktisk også alt andet du leder efter i en fed video spillemaskine.

På Neon Staxx har du 5 hjul og ikke mindre end 4 rækker med symboler. Det giver dig hele 40 forskellige gevinstlinjer at vinde på! Du kan satse mellem 0,01 og 0,5 mønter, og spille med en minimumsindsats på 0,2 og maksimal indsats på 100 mønter.

Det der er rigtigt sjovt ved Neon Staxx er Super Staxx-funktionen, der helt sikkert vil få adrenalinet til at suse gennem dine blodårer. Hvornår som helst under det almindelige spil eller i en gratis spins runde, bliver et af hjulene til et Super Staxx hjul. Hele hjulet bliver altså til et symbol og dermed bliver dine chancer for at vinde, meget større.

Wild-symbolerne giver dig endnu mere for pengene, når de dukker op. De viser sig tilfældigt på et eller flere af hjulene og virker som en joker for alle de andre symboler med undtagelse af scatter-symbolet.

Når først scatter-symbolet i skrigende pink rammer skærmen, så sætter det de gratis spins i gang for alvor. Når 3 eller flere scatter-symboler dukker op på skærmen, lige meget hvor, får du 10 gratis spins. Får du 4 scatter giver det 15 gratis spins og endelig får du 5 scatter-symboler, giver det hele 20 gratis spind i bonus!

Så er det da supernemt at se, hvad det er, der gør spil med gratis bonus så sjove!

Neon Staxx – spillet i detaljer

Hvis du vil vide lidt om de tørre facts, før du begynder spillet, så giver vi dig her alle de vigtigste tal:
Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer40
Min/Max indsats0.20 / 100 mønter
Største gevinst2,000 mønter
Udbetalingsrate96.9 %
Gevinstrate27.63 %

Sådan vinder du på Neon Staxx

Med hele 40 gevinstlinjer er der virkeligt noget at komme efter på den her spilleautomat og der skulle være rigtigt gode muligheder for at få den store gevinst hjem!Sådan spiller du på Neon Staxx

Vælg først hvor mange mønter du vil satse pr. omgang. Det kan være hvad som helst mellem 0,01 og 0,5 mønter.

Så skal du finde ud af hvor mange af de 40 gevinstlinjer du vil spille på.

Nu er du faktisk klar! Tryk på knappen og se hjulene spinde rundt!

Og når du så bliver træt i fingeren af at bruge musen, så kan du slå auto-spin funktionen til, læne dig tilbage og nyde neon-showet mens kronerne og VIP-point lige så stille ruller ind på din konto!

De fedeste bonusser ...På Neon Staxx kan du få hele 3 forskellige slags bonus og ved hver enkelt er der en helt speciel fordel.

Super Staxx bonussen opstår ganske tilfældigt og dækker et helt hjul med det samme symbol. Det gør altså din mulighed for gevinst meget, meget større!

Wild-symbolet er jokeren i spillet og hjælper med at skabe de vindende kombinationer, hvor som helst og hvornår som helst...

Sidst men ikke mindst er der scatter-symbolet, der mistænkeligt ligner et Star Trek logo. Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler i en omgang, bliver du belønnet med gratis spins og altså gratis penge! 3 scatter-symboler giver dig 10 gratis spins, 4 giver 15 og endeligt 5 der giver dig fantastiske 20 gratis spins.

Spil og vind, men glem ikke tiden ...

Det er super vigtigt at sætte en tidsgrænse for, hvor meget du spiller. På den måde forsvinder du ikke helt i neonlysets klare skær.

En anden god ide er at du bestemmer dig på forhånd for, hvor meget du vil spille for. En fin tommelfingerregel er, kun at spille for gevinsterne.

Hold dine egne regler! Har du svært ved at begrænse dig, kan du altid udelukke dig selv et stykke tid.

Husk at du kun kan spille for rigtige penge, der gives ingen kredit.

Savner du 80’erne?

Savner du de klare farver og det vilde hår? Der er vist ingen tvivl om at 80’erne gave os noget af det mest trendy-kiksede inden for stil, med puddelpermanent og campinghabitter!

Måske har du lyst til at invitere vennerne til en rigtig 80’er fest med skulderpuder og Duran-Duran eller Depeche Mode strømmende ud af højtalerne? I så fald kan du finde inspiration her!

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET