Spillemaskinen Reel Rush

Med Reel Rush kan du lade hjulene snurre, til du føler vindersuset i dit hår.

Reel Rush

Med Reel Rush kan du lade hjulene snurre, til du føler vindersuset i dit hår.

Bekrivelse

Spil Reel Rush, se hjulene spinne og bolsjerne rulle helt uden at miste blodsukkeret!

Denne spilleautomatmed høje udbetalinger, giver dig søde 3125 forskellige måder at få gevinst på!

Læg ”Max Win” funktionen oveni og du har en yderst nervepirrende spiloplevelse!

Det her er en spilleautomat fyldt af søde sager, men det gør vil ikke noget, når det kun er tegnebogen, der bliver fed?

Om spillet Reel Rush

Det her er en af de mest overbevisende spilleautomater på markedet lige nu. Ikke på grund af banebrydende grafik eller et sindssygt godt lydspor, men på grund af den ufatteligt store chance for at vinde stort! Som du måske ved, så har de fleste casino spilleautomater mellem 20 og 30 forskellige gevinstlinjer. Xx har med sine 5 hjul/valser og hele 5 rækker, minimum 45 og maksimum 3125 forskellige vinderkombinationer! Det er da nok til at tage pusten fra de fleste… Det er faktisk hele ideen bag denne spillemaskine – den er lige ud af landevejen og nem at gå til. Lad være med at spilde vores tid med nyttede symboler og lange tegnefilm – vi er 100% fokuserede og spille for at vinde kassen! Nu vil du så sikker gerne vide, hvordan man udløser den helt store gevinst, ikke sandt? Tricket ligger i at få fat i de automatiske re-spins, altså gratis spin. Hver vinderkombination udløser en eller flere gratis spin. For hvert gratis spin du få, stiger chancen antallet af vinderkombinationer. Med det første gratis spin forøges dine vinderkombinationer med 135, med det andet ryger de lige op på 405… og så fremdeles! Så længe du bliver ved at få gratis re-spins, så længe stiger dine muligheder og du er vel på vej til den helt store gevinst.

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker5
Gevinstlinjer45-3125
Min/Max indsats0.15 / 100 mønter
Største gevinst480.000 mønter
Udbetalingsrate97 %
Gevinstrate28.3 %

Man kunne godt have mistænkt en så simpel spilleautomat, med kun 15 gevinstlinjer, for at være en smule kedelig. Prøv den og du vil hurtigt finde ud af, at det er den overhovedet ikke.

Spillet bidrager selvfølgelig også til VIP-point i vores VIP loyalitetsprogram. Vil du vide mere om vores VIP program og hvordan du samler point, bør du besøge vore VIP lounge

Sådan vinder du i Reel Rush

Som i på de fleste andre spillemaskiner, gælder det om at få tre ens symboler i en bestemt orden for at få gevinst. Dukker der en vindende kombination op på hjulene, så får du et re-spin med forøget mulighed for at vinde. For hvert re-spin du får, stiger dine gevinstchancer og er du rigtigt god får du til sidst hele 3125 mulige kombinationer at vinde på…Sådan spille du Reel Rush

Først må du vælge en værdi på dine indsatser - det kan være en værdi mellem 0,01 og 0,2.

Så skal du vælge det niveau du ønsker at spille på – mellem 1 og 10

Det er faktisk det hele! Nu skal du bare trykke på den grønne knap og se om du har heldet dem dig!

Lad ikke blikket glide fra skærmen, det er der det hele sker!

Vandt du? Hvis ikke, så bare tryk på knappen igen eller sæt auto-funktionen til at gøre det hårde arbejde for dig mens du nyder set søde liv!

Det er seriøst det her, der er 3125 måder at vinde på.

Vi mener det! Du har altså hele 3125 muligheder for at få tre end bolsjerne i en kombination og får xx til at give dig en sød gevinst. Så er det vist bare op til dig hvor meget du vil fylde i slikposen!For meget slik kan give huller i tænderne…

Det siget tandlægerne i hvert fald og undskyld sammenligningen, men for meget spil på online spilleautomater, kan sikkert også give dig huller i lommen…

Det er derfor du behøver at sætte begrænsninger for dit eget spil. Lave en plan over hvor meget tid du vil bruge på at sidde foran skærmen og hvor mange penge du er parat til at tabe. Søt helt klare grænser for dit spil - i minutter, ikke timer eller dage!

Og husk på at der skal være penge på kontoen for at du skan spille. Vi kan ikke tilbyde dig kradit på nogen måder. Den eneste mulighed du har for at få noget at spille for er ved at vinde eller ved at samle masser af point i vores VIP Program.

Har du spillet en hel time I streg, vil der dukke en besked op på din skærm om at nu er tiden kommet til at holde pause. Er du midt i en stime af gevinster, kan du trykke vinder på fortsæt, men husk på at stoppe mens legen er god.

Er du en slikmund?

Nu kan man jo godt blive en kende slikken af at se på alle de søde sager trille ned over hjulene. Hvis du ikke lige har Piratos eller altheabolsjerne ved hånden, så kan du jo gå ud i køkkenet og lave nogen. Det er altså ikke så svær som du tror. Du kan finde inspiration til alle de bolsjer du selv kan lave ved at læse mere her.

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET