| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Spilleautomaten Sparks

Sparks er en fascinerende videospillemaskine, med enestående grafik og bonusser der vil gøre dig helt svimmel.

Sparks

Sparks er en fascinerende videospillemaskine, med enestående grafik og bonusser der vil gøre dig helt svimmel.

Beskrivelse

Spark tager dig med på en rejse til en anden dimension med sit drømmeagtige udseende og sin hypnotiske musik.

Sparks handler om wilds og bonusser, eller måske skulle man sige vilde bonusser.

Sparks er genialt at spille på mobilen og lyser gevaldigt op i årets mørke timer!

Det slår gnister når hjulene spinner og mønterne flyver omkring!

Sparks – selve spillet

Ved du hvad der får gnisterne til at flyve? Lige så snart du sætter dig foran spillet, vil du se den sjove og farverige grafik. Og hvis ikke den hypnotiske musik får dig til at blive ved med at spille, så skal bonusserne nok.

For det første er der 20 gevinstlinjer du kan spille på i hvert spin, hvilket giver dig masser af chancer for at vinde. Oven i gevinstlinjerne er der ”Spil-i-begge-retninger” funktionen. På langt de fleste spillemaskiner kan du kun spille fra venstre mod højre – sådan er det ikke på Sparks! Her kan du spille i begge retninger!

Du ved nok allerede at wild-symboler er dem der får tingene til at ske! Hvis ikke kan du med fordel læse vores guide "Sådan spiller du".

Og som om det ikke var nok at wild-symbolerne hjælper dig med at lave de vindende kombinationer. Når de dukker op på hjul 2 og 4 så udvider de sig eksplosivt! De kan fylde hele hjulet ud, på kryds og på tværs. Det er selvfølgelig noget der får stakaterne til at gnistre i pengekassen…

I det hele taget er Sparks en fantastisk behagelig og underholdende maskine at spille på. Du vil helt sikkert nyde de klare farver og det behagelige lys, der er som en lise for sanserne.

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer20
Min/Max indsats0.20 / 400 mønter
Største gevinst(pr. linje) 4,000 mønter
Udbetalingsrate96.5 %
Gevinstrate27.63 - 36.64 %

Som du kan se er genistregen højere hvis du spiller i begge retninger - 1 ud af 3 spin giver gevinst. Spiller du kun i en retning er gevinst raten 1 ud af 4.

Sådan vinder du på Spillemaskinen Sparks

Sparks har 20 faste gevinstlinjer og du kan vælge enten at spille fra venstre mod højre, eller i begge retninger. Ingen tvivl om at chancerne er bedre når du spiller både fra venstre mod højre og fra højre mod venstre.Sådan spiller du på Sparks

Vælg hvilket niveau du vil spille på. Et tal mellem 1 og 10.

Vælg om du kun vil spille i en retning eller i begge retninger.

Så skal du vælge en møntværdi på mellem 0,01 og 2 kroner.

1-2-3 klar til at trykke på den runde knap.

Hold nu godt øje med hjulene og se om der er gevinst!

For at gøre det lettere for dig har NetEnt også installeret en auto-spin-funktion, der lader dig spille uden at blive træt i armen…

Bonusfunktioner

Det er vist blevet på tide at finde ud af hvor alle de store gevinster kommer fra på Sparks. Det må være det du er kommet for at finde ud af eller hvad? Selvfølgelig er det wild-symbolerne, der sætter fut i fejemøget! Sparks byder på to slags ”wilds”: En almindelig der virker som en joker og en der udvider sig. ”Expanding wild” funktionen er lidt som en klon, der dukker op på hjul 2 og 4 og breder sig i flere retninger, op, ned og til siderne og så skal jeg ellers love for at det hele slår gnister!Spil for sjov, ellers kan det jo gå hen og blive alvorligt…

På sparks kan du selv sætte en grænse for hvor meget du vil spille. Det kan være et tidsrum inden for et døgn, en uge eller en måned. På den måde lader Sparks dig ikke spille mere end hvad du havde bestemt dig for i forvejen og det betyder, at du kan slappe af og bare nyde spillet.

Har du fået nok af at spille, kan du give dig selv karantæne i et stykke tid. Det kan være en god ide, hvis det er sidst på måneden, eller der ikke er flere penge på kontoen. Du kan nemlig kun spille med dit eget indestående. Der gives ingen kredit. Derfor er det en god taktik at kun spille for gratis bonusser og gevinster .

Vi minder dig også om at du skal holde en pause fra skærmen. Efter en times tid dukker der en besked op på skærmen, som du skal bekræfte før du kan fortsætte.

Har du mærket gnisten?

Sparks betyder jo gnister på dansk. Der er mange forskellige slags gnister, gnister mellem mennesker (både søde og sure), gnister fra bål og elektriske gnister. Har du nogensinde gået i et supermarked og pludselig fået et smæld over fingrene da du rørte ved hylden? Så har du nok været ladet med statisk elektricitet og slået gnister da du fik jordforbindelse. Vil du vide mere om gnister kan du læse her.

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET