| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Starburst Spilleautomaten – en rejse til stjernerne!

Starburst er ikke bare det mest populære spil i verden. Det er det mest populære spil i hele verdensrummet! Kast dig ud blandt stjernerne og vind den kosmiske gevinst!

Starburst

Starburst er ikke bare det mest populære spil i verden. Det er det mest populære spil i hele verdensrummet! Kast dig ud blandt stjernerne og vind den kosmiske gevinst!

Starburst – flyv blandt stjernerne

Starburst er en oplevelse ud af denne verden og alligevel super let at finde ud af. Siden det blev udgivet af softwareudvikleren NetEnt i 2012, har det gået hele kloden rundt og vundet utallige fans og tilhængere. Også i Danmark er spillet gået hen og blevet utrolig populært. Man fristes ligefrem til at sige, at spillet er blevet en hel verdensstjerne blandt spilleautomater!

Ædelstene og diamanter

Forestil dig du svæver rundt i det dybblå verdensrum. Omkring dig skinner stjernerne om kap i alle farver og nuancer, som var de rubiner, safirer, smaragder og diamanter. Stjerneskuddene flyver til højre og til venstre og ligner brændende ædelstene i flugt. Det er sådan det føles, når du spiller Starburst - universets mest populære spilleautomat!

Starburst er et excellent spil til dig der nyder et godt lydspor og kan lide spil med høj energi. Starburst tilbyder dig en lang række oplevelser, du ikke kan finde noget andet sted. Den traditionelle wild er blevet erstattet af den nyskabende ”Starburst Wild”, der spreder sig over hele hjulet og bliver hængende i op til 3 ekstra spin – helt uden indsats! Mulighederne for at vinde rigtige penge på Starburst er virkeligt astronomiske!

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer1-10
Min/Max indsats0.1 / 100 mønter
Største gevinst5,000 mønter
Udbetalingsrate96.1 %
Gevinstrate22.7 %

Sådan vinder du på Starburst

På Starburst har du hele 10 forskellige muligheder for gevinst

Sådan spiller du

  • Det første du skal gøre før du begynder spillet, er at bestemme dig for hvor mange mønter du vil satse. Du kan indstille møntværdien til en værdi mellem 0,01 og 1.
  • Dernæst skal du bestemme dig for hvor mange forskellige gevinstlinjer du vil satse på. Du skal huske på, at jo flere gevinstlinjer du vælger jo større er sandsynligheden for at vinde, men samtidig stiger din indsats også for hvert spin. Det kan godt betale sig at finde ud af hvilken kombination af indsats og gevinstlinjer der er bedst.
  • Så er der bare tilbage at begynde spillet ved at trykke på den grønne knap. Se på skærmen og følg med i spænding medens ædelstenene falder og glimter ved gevinst.
  • Imellem spins kan du lave om på din indsats og hvilke gevinstlinjer du spiller på. Her kan du læse mere om hvordan man spiller på online spilleautomater i almindelighed.

Når det bliver rigtigt vildt!

Når wild-symbolet kommer frem på hjul nummer 2, 3 eller 4 så spreder det sig over hele hjulet og bliver hængende i op til 3 runder, hvis et nyt wild-symbol viser sig på et af de andre hjul. Det vil altså sige at du får mange flere chancer for at vinde den store gevinst, helt uden at det koster dig mere – Velbekomme som vi siger!Husk at sætte en grænse på dit spil

Det er altid en rigtig god ide på forhånd at gøre sig klart, hvor meget man er parat til at spille for og måske endda tabe. Sæt dig en grænse for hvor meget du er villig til at satse og tabe pr. dag, uge og måned.

Sæt et begrænset tidsrum af til at spille i. Bestem dig for hvor mange minutter du vil sidde foran skærmen og overhold din plan. På den måde bliver du ikke fristet til at blive ved til der ikke længere er mere på din konto.

Et sidste ord om Starburst

Det er faktisk lykkedes Net Entertainment at skabe en simpel spillemaskine, med fremragende grafik og lækkert lydspor uden at den på nogen måde bliver kedelig og alt for gammeldags.

I al sin enkelthed er Starburst en ganske innovativ spilleautomat. Det er ikke fordi den er nyskabende på grund af en helt ny måde at se spilleautomater på, den er sjov og underholdende, fordi den har en anderledes tilgang, der er frisk og anderledes. Og hvis du synes at 10 gevinst linjer ikke er noget særligt, så spænd lige selen og kast dig ud i verdensrummet – du vil se at det regner med stjerner, selv midt på dagen!

Stjernerne lige ved hånden

Har Starburst giver dig lyst til at vide om stjernerne og verdensrummet skulle du tage familien med på Tycho Brahe Planetariet i København. Her kan de lære dig meget mere om den slags og du får helt sikker en skøn oplevelse ud af det – god fornøjelse!

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET