| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Spillemaskinen Stickers

Sticker er et enkelt og farvefuldt spil der lader både nybegyndere og garvede spillere vinde igen og igen.

Stickers

Sticker er et enkelt og farvefuldt spil der lader både nybegyndere og garvede spillere vinde igen og igen.

Beskrivelse

Spillemaskinen Stickers blev skabt af NetEnt, der uden tvivl er en af vor tids bedste spiludviklere. De ved hvad folk vil have og rammer plet gang på gang.

Man kan sige at Stickers er en moderne udgave af de gamle ”Kirsebær-spil”, men der er i øvrigt ingen sammenligning. Selv om designet er simpelt, så er der masser af bonus-funktioner og andre overraskelser.

Med både sticky spins og sticky wilds og en maximum udbetaling på 80.000 mønter, så er det her en maskine der vil give dig sjov for pengene i timevis.

Er du helt ny til online spillemaskiner, kan du med fordel læse vore side: Sådan spille du.

Stickers - om selve spillet

Stickers er bygget op omkring fem hjul/valser med 20 gevinstlinjer, der gemmer en gevinst på svimlende 80.000 mønter. Du kan satse alt mellem 0,01 og 1 mønter og afhængig af hvilket niveau du spiller på, kan din indsats højest komme op på 200 danske kroner.

Det mest interessante ved spillet er funktionerne ”Sticky Wild” og ”Sticky Spin”. Når du lander en sticky wild på hjulet giver det gratis spins med mulighed for at vinde endnu flere.

Udbetalingsraten ligger på hele 96,67% og gevinstraten er på lidt mere end 1 ud af 4, så der er rigtigt gode muligheder for at hente en fed gevinst hjem.

Hvis du leder efter en spilleautomat, der er nem at finde ud af og som også virker fantastisk på mobil , så er der ingen tvivl om at Stickers er lige noget for dig!

Er du en af de garvede spillere, der helt undgår noget der ligner en begynderautomat, så lad dig ikke narre. Sticky wild-funktionen giver dig en enestående mulighed for at vinde og du vil gå hjem med en oplevelse, du ikke kan få mange andre steder.

Stickers byder på en eventyrlig blanding af farver og opdagelse og fastholder dig hele tiden på det højeste spændingsniveau.

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer1-20
Min/Max indsats0.20 / 200 mønter
Største gevinst80,000 mønter
Udbetalingsrate96.69 %
Gevinstrate28.36 %

Sådan vinder du på Sticky

Der er 20 gevistlinjer, der giver udbetaling, altid regnet fra venstre mod højre.Sådan spilles Sticky

Du begynder med at vælge en værdi på de mønter du vil satse i hvert spin. Her kan du vælge forskellige værdier mellem 0,01 og 1 mønt.

Herefter skal du vælge at spille på et af 10 niveauer, der afgør hvor mange gevinstlinjer og kroner du satser.

Til sidst, men bestemt ikke mindst, skal du trykke på den grønne knap.

Se hjulene spinne, hold vejret og ”katjing!!” - så er der måske gevinst med det samme!

Nogle gange kan man godt blive helt træt i fingrende af at sidde med musen hele tiden. Heldigvis kan du også spinne med mellemrumstasten eller sætte auto-spin funktionen til at gøre arbejdet for dig.

Vind stort med "klistrende Wilds"

Spilleautomaten har ikke nogen egentlig bonus-funktion som vi ser det på så mange andre spillemaskiner i dag. I stedet for har den ”Sticky” eller klistrende wilds.

Når et wild-symbol kommer frem hvor som helst på hjulet, bliver det til en sticky wild eller et sticky spin. Det vil sige at du får mindst et mere spin med wild-symbolet på samme sted.

Er du så heldig at få yderligere et eller flere wild-symboler, så bliver de også hængende og udløser endnu et sticky spin. Det betyder altså at der næsten ingen grænser er for hvor meget du kan nå at hælde i posen!Spil & vind (men husk: Alt med måde…)

Stickers har en særlig funktion, der lader dig bestemme hvor meget du vil vinde og tabe. Du er ansvarlig for dit eget spil, så spil klogt!

Som spiller skal du sætte dine egne grænser for hvor meget der skal spilles for og hvor meget tid af din dag du vil bruge på at spille.

Har du brug for lidt time-out, så kan du altid udelukke dig selv for en periode. Hos Simba Games tror vi fuldt og fast på ansvarligt spil, men i sidste ende er ansvaret dit.

En ekstra bemærkning….

I dagens Danmark er der mange mennesker, der bruger penge de ikke har. Det kan du ikke når du spiller på online casino, for her skal du sætte penge ind på din konto. Er det sidst på måneden og er der lavvande i kassen, kan du altså spille for sjov. Så er det jo bare lidt surt, hvis den store gevinst endelig lige kommer ud….

Hvad gør man med for megen frugt?

Man laver da en frugtsalat. Frugter er jo fulde af alt det der er godt: vitaminer, antioxidanter og meget andet. Så kan man jo altid lave en lækker råcreme til eller et eller andet klistret, der bløder lidt op for alt det sunde. Har du brug for en ide til hvordan man sætter en frugtsalat sammen, kan du med fordel besøge Alletiders Kogebog fruit salat på nettet, hvor du kan finde mere end 100 forskellige opskrifter på frugtsalat – Sticky eller ej!

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET