| StopSpillet.dk +45 70222825 | ROFUS.nu | Ansvarligt Spil

Spilleautomaten TWIN SPIN

"Twin Spin" er en rigtig Las Vegas spilleautomat…

Twin Spin

"Twin Spin" er en rigtig Las Vegas spilleautomat…

Beskrivelse af spillet

De blinkende lys, kirsebær og nummeret 7 giver dig alle høje chancer for at løbe af med den helt store jackpot!

Twin Spin har det højeste antal muligheder for at vinde, der findes på nogen spilleautomat – du får hele 243 muligheder for at få gevinst!

To hjul låser sig sammen hver gang du trykker på spin og giver dig dobbelt held hver gang!

"Twin Spin" - om selve spillet

På rigtig mange måder er Twin Spin en klassisk spilleautomat i Las Vegas stil, med kirsebær, klokker og BAR-symboler, men den er også noget andet og mere. Spillet har en retroagtig og nogle ville måske sige funky stil med fede farver, lys- og lydeffekter, der tager dig på en rejse gennem spilleautomatens historie.

Selvfølgelig ville NetEnt aldrig udvikle online spilleautomater , uden at de havde en eller anden form for specialfunktion eller overraskelse. Sådan er det også med ”Twin Spin” for og hold fast, du har ikke bare en gevinst linje eller 20 gevinstlinjer, du får hele 243 forskellige muligheder for at få udbetalt gevinst. Det må da siges at være et godt tilbud?

Twin spin-funktionen gør at du i hver spin er sikker på at to hjul låser sig sammen og lander på samme symbol. Hvis du er rigtigt heldig kan du være ude for at 3, 4 eller 5 hjul låser sig sammen og så er det tid til den helt store udbetaling.

Det højest udbetalende symbol er selvfølgelig diamanten. Hvis du spiller med maksimum indsats på diamanten, kan du vinde helt op til 135.000 mønter.

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer243
Min/Max indsats0.25 / 125 mønter
Største gevinst135,000 mønter
Udbetalingsrate96.6 %
Gevinstrate27.8 %

Sådan vinder du på Twin Spin

Der er ingen gevistlinjer i Twin Spin, men derimod har du hele 243 muligheder for at få gevinst. For at vinde skal du have tre eller flere matchende symboler på hjul ved siden af hinanden, fra yderste venstre mod højre.Sådan spiller du...

  • Som det allerførste vælger du en møntværdi – det kan være mellem 0,01 til 0,5.
  • Så er du faktisk klar!
  • Tryk på den grønne knap – held & lykke!
  • Hold øje med symbolerne og se dem lyse op ved gevinst.
  • Nå du bliver træt i fingeren af at trykke på knappen, kan du slå auto-spil funktionen til. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde gevinsterne trille ind!

Er du helt ny til spilleautomater på internettet, kan du med fordel læse vores introduktion til spil online på siden "Sådan spiller du".

Det handler om tvillinger!Som navnet jo nok antyder, så handler det her om tvillinger. ”Twin reel” funktionen, eller tvillingehjul-funktionen om du vil, betyder at mindst 2 tilfældigt udvalgte hjul fordobles. I hvert spin kan disse to hjul forøges til 3, 4 eller 5 hjul der spinner synkront.

Vi skal jo heller ikke glemme wild-symbolerne der træder I stedet for alle andre symboler. De kan dukke op på 2, 3, 4 og 5 hjul og give dig lige det ekstra du har brug for for at hente kassen hjem.

Spil af hjertets lyst, men med måde…

Sæt helt klare grænser for dit spil! Prøv at svare på de her spørgsmål, før du går i gang:

  • Hvor lang tid vil du spille?
  • Hvor mange penge er du parat til at satse og måske tabe?
  • Trænger du til en længere pause fra at spille online?
  • Har du ringet til din bedste ven for nyligt?

Husk at du ikke kan spille på kredit og derfor altid må have penge på din konto. Når du har spillet i en time i træk, vil vi fortælle dig at det er på tide at holde en pause. Du kan ikke få lov til at spille videre før du har reageret på vores besked.

Andre historier om tvillinger…

Igennem historien har der været utallige berømte tvillingepar. Vidste du for eksempel at Italiens hovedstad Rom ifølge en gammel legende blev grundlagt af tvillingerne Romelus og Reamus, der var opfostret af en ulv.

Der forskes rigtigt meget i tvillinger og i Danmark har vi sågar et tvillingeregister på Syddanske Universitet. Er du en tvilling kan du hjælpe forskningen ved at registrere dig her.

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET