Spilleautomaten Wild Water

Wild Water

På Wild Water kan du virkeligt fange gevinstbølgen og surfe dig hele vejen til den store jackpot!

Beskrivelse

Wild Water er helt sikkert den vådeste spilleautomat til lands, til vands og i luften!

Stacked wild-funktionen vil sørge for at du svømmer rundt i kontante gevinster og fanger masser af store gevinster!

Spil og vind penge online mens du rider på bølgerne blå. Rank ryggen, bøj i knæene og surf lige ind i jackpotten.

Selv om det er vinter udenfor kan du godt tage badebukserne på, for I Wild Water er der sol og varme hele året rundt!

Spelinfo

Hjul/valser5
Rækker3
Gevinstlinjer20
Min/Max indsats0.2 / 100 mønter
Største gevinst20,000 mønter
Udbetalingsrate96.7 %
Gevinstrate32.67 %

Wild Water – selve spillet

Wild Water er noget helt specielt blandt casino spilleautomater. NetEnt har taget følelsen af sol, strand og surfing og oversat den til en spillemaskine af fantastiske dimensioner. Store bølger, dejlige piger og seje fyre – livet er skønt, så længe du passer på hajerne!

Wild Water har 5 hjul/valser med 20 gevinstlinjer, der kan give dig helt op til 200 gange din indsats i gevinst. I baggrunden kører den bløde 50’er musik og sætter stemningen i det rigtige gear. Så er det bare med at komme op på gevinstbølgen.

Spilleautomaten har en udbetalings procent på hele 96,7% og det er da helt eventyrligt! Scatter-symbolet giver dig gratis spins og så skinner solen jo for alvor, for gratis spins er ligesom at få rede penge i hånden – gratis!

Høje bølger, høje udbetalinger

De særlige ”Stacked Wilds” er symboler der helt eller delvist dækker et hjul. I Wild Water kan disse symboler være enten de almindelige symboler, altså de seje surfere og skønne piger eller wild-symbolerne – Hajerne! Det bedste ved wild-symboler i stakkevis er at de selvfølgelig giver dig langt større chancer for at vinde!

Har du glemt hvad et wild-symbol er? Det virker ligesom en joker og kan lave sig om til hvilket som helst af de andre symboler. Det vil sige at du ikke nødvendigvis har brug for 3 ens symboler. Det er nok du får to og et wild-symbol!

Vil du gerne have en masse gratis spins? Skal vi så se at komme afsted!For at få fat i de attraktive gratis spins skal vi lige først have nogle scatter-symboler på hjulene. På Wild Water spilleautomaten er scatter-symbolet en gut, der rider på bølgen - hang ten! Hvis 3 eller flere scatter-symboler dukker op hvor som helst på hjulene, så vanker der gratis spins hele vejen til strandkanten…

  • 3 scatter-symboler giver dig 15 gratis spins
  • 4 scatter-symboler giver dig 30 gratis spins
  • 5 scatter-symboler giver dig van(d)vittige 60 gratis spins!!!!


Sol, strand og store bonusgevinster

Der er to slags bonusser i Wild Water. Den ene giver dig 20 gange din indsats igen og den anden giver dig 200 gange din indsats igen – det er da helt skørt!

Så skal der surfes!

Hvis du får en blanding af fem forskellige surfersymboler, både fyre og tøser, også selvom der er to ens, så giver det dig din indsats hele 20 gange igen. Det vil altså sige at hvis du har satset en flad ti’er, så får du 200 gode danske kroner tilbage!

Får du til gengæld fem forskellige symboler blandt de tre seje surf-gutter eller de tre dejlige surf-tøser, så skal du bare se løjer! Det giver dig din indsats hele 200 gange igen! Det betyder, at har du puttet en ti’er i maskinen, så kommer der en bølge på 2000 kroner trillende ud i dine hænder!Spillets højest betalende symbol…

Vi leder selvfølgelig alle sammen efter det symbol der skæpper mest i kassen. Hvis du nogensinde har surfet, så husker du sikkert det der øjeblik, hvor alt er helt perfekt, solen glitrer over horisonten, det orange skær lyser op på himlen og du har lige fanget den perfekte bølge!

Se dig om efter den stemning og så har du fundet det højest betalende symbol i spillet!

Pigen på surfbrættet leder dig til den helt store gevinst:

  • 3 symboler på samme tid og du får din gevinst 40 gange igen
  • 4 symboler på samme tid og du får din gevinst 400 gange igen
  • 5 symboler på samme tid og du får din gevinst 2000 gange igenSurf så meget du har lyst men bliv ikke overmodig…

Det kan være hårde løjer at surfe hele dagen og det er derfor godt at holde en pause ind imellem. Det samme gælder for spil. Tag dig en pause i ny og næ. Sæt en grænse for hvor meget du vil spille for og hold den.

Husk på du ikke kan spille på kredit – kun for dine egne penge!

Har du en surfer i blodet?

Har du fået blod på tanden og fået lyst til at prøve kræfter med virkelighedens store bølger? Hører du skumbruset kalde og føler du trangen til at blive kastet rundt i brændingen? Må vi så have lov til at foreslå du pakker kufferten og tager til Surfers Paradise i Australien – inden du tager afsted, kan det være en god ide at besøge Dansk Surf og Rafting Forbund og få nogle gode ideer og smarte tips!

Related Games

Vent lidt!
Er du sikker på at du vil afslutte?
AFSLUT FORSÆT SPILLET